Bateka

Opgrader dit batteri og kør op til 70% længere på en opladning

2 Års batteri Garanti

Gratis fragt ved undersøgelser og renoveringer

Høj kvalitet fra LG Samsung Eve Panasonic

Når du køber et ny renoveret batteri medfølger der en Gratis oplader til værdi af 399 DKK

Opgrader dit batteri og kør op til 70% længere på en opladning

2 Års batteri Garanti

Gratis fragt ved undersøgelser og renoveringer

Høj kvalitet fra LG Samsung Eve Panasonic

Når du køber et ny renoveret batteri medfølger der en Gratis oplader til værdi af 399 DKK

Hvordan foregår en batteri renovering?

Situationen hvor elcyklen ikke vil starte og du prøver at sætte batteriet til opladning men den blot ikke vil gøre andet end at lyse grøn i opladeren. Eller at din elcykel går ud når du køre. Vi kender til alle disse problemer og du står ikke adlende. Men hvad kan man gøre?

Mange vælger i dag blot at købe et nyt dyrt batteri som ikke kan køre særlig langt. Ved en renovering kan du spare op til 50% og samtidig få opgraderet dit batteri så det kan køre meget længere end det kunne nyt på en opladning.

Sidste år valgte over 2000 af vores kunder at få lavet deres gamle elcykelbatteri. Over 60% valgte at opgradere deres batteri, så det kan køre meget længere på en opladning. Udover dette holder det også omkring 2-3 år længere end deres gamle batteri, da det nu er større, og slidagen nu er væsentlig mindre.”

“Hvordan foregår en renovering? Når vi modtager dit batteri via posten eller ved fysisk indlevering, kommer det ind i vores

køsystem og venter på sin tur til at blive behandlet af en af vores erfarne reparatører. Vores reparatør vil her foretage en udskiftning af alle batteriets celler med helt nye, friske celler. Når batteriet er færdigt, skal det gennemgå 3 tests for at kontrollere, om der er nogen fejl. Når dit batteri har bestået testene, vil du modtage en sms og en mail om, at dit batteri nu er klar til afhentning eller afsendelse.

“Er du i tvivl om, om dit batteri ikke fungerer optimalt mere? Så har vi herunder en liste over de 5 typiske fejl, som mange oplever, og som viser sig at være relateret til batteriet. Ønsker du at være 100% sikker på, om det er batteriet, der er problemet, kan vi udføre en undersøgelse, der giver dig svar på, om batteriet fejler noget.”

Hvordan bestiller jeg en batteri renovering?


Der er 3 måder, hvorpå du kan starte en bestilling af dit batteri: Du kan ringe direkte til os og få hjælp til at afgive din bestilling. Du kan finde dit batteri i vores batterioversigt og vælge, hvor langt du ønsker, at det skal kunne køre. Her vil du også kunne se prisen for de ønskede kilometer, som du vil have dit batteri til at kunne køre. Alle de nævnte størrelser i oversigten passer til dit batteri. Hvis du ikke kan finde noget, der ligner dit batteri i vores oversigt, kan du skrive til os via mail, og vi vil hjælpe dig med at finde den rette løsning.”

1 Find dit batteri i vores oversigt

Når du har fundet det der ligner dit batteri skal du blot trykke på det, her vil du kunne se de muligheder der er får dit batteri

Når du vælger en mulighed kan du se hvor langt dit batteri vil kunne køre op til på en opladning efter vi har udskiftet de gamle batteri celler.

2 Bestil dit batteri

Når du trykker på bestil vil du herefter skulle skrive dine oplysninger ind. Når du har skrevet dine oplysninger ind vil du nu kun skulle trykke på bestil.

Når vi har bekræftet din ordre vil du modtage en fragt label på mail som skal udskrives

3 Når dit batteri er klar

Når dit batteri nu er færdig renoveret og testet vil du modtage en sms og en mail om at den nu er klar til at blive afsendt. I denne mail og sms vil der fremgå hvordan du betaler for din renovering

Når betalingen er gennemført vil dit batteri blive sendt til nærmeste pakkeboks eller udleveringsted

4 Ønsker du selv at indlevere dit batteri

Ønsker du at indlevere dit batteri kan du også dette. Vores butik har åbent fra kl.10.00-16.00 Mandag til Fredag Du er velkommen uden nærmere aftale. Vi står klar

MA

Marianne
3 Reviews
DK

Hurtig levering og nemt
Efter kort tid var mit batteri nu klar

CL

Carsten Lauv
9 Reviews
DK

Nem bestilling
Fik lavet mit SCO batteri og opgraderet det og sparet over 3000 kr

OJ

Ole Jørgensen
132 Reviews
DK

Nem indlevering og pæn butik
Fik nemt bestilt og printet min pakke label

PD

Per damsgaard
1 Reviews
DK

Undersøgelse og god service
Bestilt en undersøgelse og det viste sig at være min elcykel dejligt at de kunne undersøge det
Call Now Button