Her kan du bestille din Gratis Fragt label til at sende dit batteri til Renovering eller undersøgelse


  Sparta/Batavus B400

  kr.1.800,00kr.2.900,00 - DKK

  "Vælg hvor langt du ønsker dit batteri skal kunne køre efter en renovering"

  Varenummer (SKU): N/A Kategori:

  Beskrivelse

  Elcykel batteri: Oplever du, at dit batteri til din elcykel ikke vil oplade mere eller går ud under en køretur? Eller kører det blot ikke så langt som før? Dette kan være en god indikation på, at batteriet er slidt. I 2023 har vi modtaget mere end 400 af denne type elcykelbatterier, hvor det viser sig, at cellerne i batteriet simpelthen er stået af. Dog betyder det ikke, at batteriet ikke kan komme til at fungere som nyt eller kan køre endnu længere på en opladning. Ved at vælge en af vores muligheder kan du se prisen for batteriudskiftning, samt hvor langt dit batteri kommer til at køre på en opladning efter vores reparation.

  Hvordan bestiller man en renovering?

  1 Du vælger den størrelse eller antal km du ønsker dit batteri skal kunne køre.

  2 Tryk bestil renovering, herefter skal du blot skrive dine informationer ind.

  3 Når vi har modtaget din bestilling vil du indenfor 24 timer modtage en ordre bekræftelse

  4 Når vi har bekræftet din ordre, modtager du en pakkelabel på mail som blot skal udskrives og tapes på den pap kasse du sender dit batteri i. 

  5 Nu skal din pakke med batteri i blot indleveres hos postnord. Når vi modtager dit batteri vil du modtage en bekræftelse via mail om at dit batteri nu er modtaget og på vej ind til reperation

  Yderligere information

  Vælg muligheder

  7Ah / 252Wh (Ca. 15-20 Km), 8,8Ah 316Wh (Ca. 18-25 Km), 11Ah 396Wh (Ca. 30-40 Km), 13Ah Wh (Ca. 40-50 Km), 14Ah Wh (Ca. 50-70 Km)

  Oplader

  Bemærk ved renovering af dette batteri kræver det en ny oplader. Da vi udskifter det gamle elektronik i dit batteri så det er mere modstandsdygtig overfor frost og fugt. Oplader koster +250 DKK