Her kan du bestille din Gratis Fragt label til at sende dit batteri til Renovering eller undersøgelse


  Kalkhoff batteri

  kr.499,00 - DKK

  "Vælg hvor langt du ønsker dit batteri skal kunne køre efter en renovering"

  Varenummer (SKU): N/A Kategori:

  Beskrivelse

  Kalkhoff elcykel vi kan i 92% af alle tilfælde renovere dette batteri så det bliver som nyt igen. Dog er der nogle af dem som ikke kan laves. Vi har udført 287 udskiftninger/renoveringer på kalkhoff batterier som gør at der stadig er en stor risiko for at det kan laves. 

  Prisen for en udskiftning (1900 DKK for 11,6Ah som giver 30-55 km på en opladning) (2500 DKK for 13Ah som giver 45-70 km på en opladning) (2700 DKK for 17Ah som giver 60-80 km på en opladning)

  Denne pris er inklusiv undersøgelsen

  Viser det sig at den ikke kan laves koster det 499 DKK i  undersøgelse

  Haster din renovering ?

  “Vores løsning på mange af elcykelejernes problemer er blevet så populær, at vi typisk har 6-12 hverdages ventetid på en renovering. Du kan se den aktuelle ventetid i bunden af hjemmesiden. Vi ved, at der er nogle, der har brug for deres batteri i hverdagen for at få det hele til at hænge sammen. Derfor kan du få renoveret dit batteri hos os inden for 1-2 hverdage ved at vælge expressrenovering, som koster 399 DKK ekstra. Vælg denne mulighed ved chekout 

  Hvordan bestiller man en renovering?

  1 Du vælger den størrelse eller antal km du ønsker dit batteri skal kunne køre.

  2 Tryk bestil renovering, herefter skal du blot skrive dine informationer ind.

  3 Når vi har modtaget din bestilling vil du indenfor 24 timer modtage en ordre bekræftelse

  4 Når vi har bekræftet din ordre modtager du en pakkelabel på mail som blot skal udskrives og tapes på den pap kasse du sender dit batteri i. 

  5 Nu skal din pakke med batteri i blot indleveres hos postnord. Når vi modtager dit batteri vil du modtage en bekræftelse via mail om at dit batteri nu er modtaget og på vej ind til reperation

  Yderligere information

  Vælg muligheder

  Undersøgelse af batteriet